Pečená čínska kapusta s feta syrom
Nenáročné, svieže a chutné jedlo.
Čo budeš potrebovať?
- čínska kapusta
- čakanka
- 4 vajcia
- 150g sušených paradajok
- 200g feta syra
- ciabatta alebo koreňový chlieb
- 2PL olivového oleja
- soľ
- korenie
Čínsku kapustu si rozdelíme na listy, ktoré môžeme natrhať alebo nechať v celku. Odrežeme z nej hrubé konce. Čakanku rozdelíme tiež na listy. Všetko premiešame s olivovým olejom, osolíme, okoreníme a primiešame sušené paradajky a feta syr. Vložíme na plech a pečieme pri teplote 190°C asi 7 minút.
Plech vytiahneme z rúry a pridáme vajíčka. Vložíme do rúry ešte na 5 minút. Podľa potreby kapustu dochutíme, posypeme syrom a podávame s koreňovým chlebom.
Volám sa Sandra a varenie som si zamilovala vďaka môjmu otcovi, |